Eerste optreden 2016 Blue Seals

groep1De kop is eraf!

Afgelopen woensdag heeft Muziek- & Showkorps Blue Seals het eerste optreden van het seizoen 2016 neergezet. Na een winter hard gewerkt te hebben aan het nieuwe repertoire, klonken door de buien heen de eerste klanken van o.a. “Game of Thrones” & “Valero”.
Dit optreden, in de wijk Wittenhagen Harderwijk, stond in het teken om aandacht te vragen voor een 30km zone waarbij kinderen met plezier en veiligheid kunnen spelen. Hierbij hebben de Blue Seals een bijdrage geleverd met een streetparade door de wijk.
Zin om aan te sluiten? Het is nog niet te laat! Dit seizoen zijn er nog een aantal plekken open op verschillende instrumenten. Interesse?
Wij repeteren op donderdagavond vanaf 19:45 aan het Kluunpad 15.

Permalink

Comments are closed.