Blue Seals bij Bloemencorso Bollenstreek

Bloemencorso 24 april 2016Op zaterdag 23 april heeft Muziek- & Showkorps Blue Seals met veel plezier van zich laten horen voor honderdduizenden bezoekers tijdens het Bloemencorso van de Bollenstreek.

Behalve dat het Bloemencorso van de Bollenstreek het enige evenement van dit kaliber is dat zich afspeelt in het voorjaar, is het eveneens het enige corso dat wordt opgebouwd met bolbloemen zoals hyacinten, tulpen en narcissen. De optocht bestond uit zo’n twintig praalwagens en wel meer dan dertig rijk met bloemen versierde luxe en bijzondere wagens. Voor een extra feestelijke uitstraling werd de stoet begeleid door muziekkorpsen waaronder de Blue Seals.

Ook optreden voor groot publiek en interesse in show & marching? Wij repeteren op donderdagavond vanaf 19:45 aan het Kluunpad 15.

 

Permalink

Comments are closed.