Blue Seals heeft plek voor nieuwe leden

streetparadeMuziek- en showkorps Blue Seals is regelmatig te zien en te horen in Zeewolde en omgeving.
Om het publiek eens te laten beleven hoe het is om bij de Blue Seals te spelen, wordt de kans aangeboden om zelf een instrument te bespelen. Zowel gasten als de leden mogen zelf een instrument naar keuze uitproberen.
Hoe leuk is het om zélf (weer) eens op een trombone, trompet, euphonium of sousafoon te blazen?! Of de rifle te proberen bij de guard?
Na deze verrassende sessies volgt de afsluiting van het voorseizoen in de vorm van een concours voor leden van de Blue Seals. Leden laten eens als solist of in kleine groepjes een stuk horen dat door een jury beoordeeld zal worden.

Vanaf september starten de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en daarin is plek voor nieuwe leden! Dus grijp deze kans en pak eens een (ander) instrument. Je bent welkom op donderdagavond vanaf 19:45 aan het Kluunpad 15, Zeewolde.

Voor informatie kun je bellen naar:
Jorrit Treffers, 06 48764600
of Maddy van Hutten, 06 40260694

Permalink

Comments are closed.