Jong Blue Seals wint 1e prijs in Almere

IMG_0438

Afgelopen zaterdag hebben de 13 jeugdleden van Jong Blue Seals met hun show “Clips of the Heart” de eerste prijs behaald tijdens de Indoor Winds Regionals met 83.60 punten in de Independent Cadet Class.

Met hun show “Clips of the Heart” willen zij laten zien dat je hart vele vormen kan aannemen. Van gebroken hart tot een puur en “Beautiful” hart.

De opener Demons van Imagine Dragons is ingetogen en bouwt zich langzaam op waardoor de overgang naar Thriller het effect goed weergeeft. De zwarte jurken verdwijnen en een kleurvol geheel verschijnt. Thinking out loud van Ed Sheeran heeft veel afwisselende showelementen en zeker Summer Nights van Grease nam het publiek al klappend mee naar het laatste nummer What makes you beautiful van One Direction. Met een mega score van 83.60 hebben ze een geweldige avond afgesloten!

Deze vorm van wedstrijden, wat een geheel nieuw concept is voor het korps uit Zeewolde, smaakt voor de leden en instructie zeker naar meer.  De komende weken wordt er nog hard gewerkt voor de volgende Final Contest in Eindhoven op 25 maart. Benieuwd naar de vorderingen? Kom dan eens kijken op de donderdagavond aan het Kluunpad 15 van 18:30 tot 19:30.

Permalink

Comments are closed.