Jong Blue Seals wint titel “Nederlands Kampioen Winds Cadet 2017”!

Jong_Blue_Seals_25_maart-2017Afgelopen zaterdag hebben de 14 jeugdleden van Jong Blue Seals met hun show “Clips of the Heart” de titel Nederlands Kampioen Winds Cadet 2017 behaald tijdens de finals in Eindhoven in de Cadet Class.

Met hun show “Clips of the Heart” willen zij laten zien dat je hart vele vormen kan aannemen. Van gebroken hart tot een puur en “Beautiful” hart.

De opener Demons van Imagine Dragons is ingetogen en bouwt zich langzaam op waardoor de overgang naar Thriller het effect goed weergeeft. De zwarte jurken verdwijnen en een kleurvol geheel verschijnt. Thinking out loud van Ed Sheeran heeft veel afwisselende showelementen en zeker Summer Nights van Grease nam het publiek al klappend mee naar het laatste nummer What makes you beautiful van One Direction. Met een score van 70.50 hebben ze een geweldige avond afgesloten!

Deze vorm van wedstrijden, dans, muziek en energie, wat een geheel nieuw concept is voor het korps uit Zeewolde, smaakt voor de leden en instructie zeker naar meer.  De afgelopen weken hebben zij hard gewerkt voor de Final Contest in Eindhoven van 25 maart. Met 2 wedstrijden van 11 februari en 25 februari (waar zij al de titel “Regional Champion Indoor Winds Cadets Class 2017” mochten ontvangen) was dit een geweldige afsluiting van een serie wedstrijden.

Benieuwd naar deze show? Zij zullen deze show dit jaar nog een paar maal presenteren in Zeewolde en omstreken. Of kom eens kijken op de donderdagavond aan het Kluunpad 15 van 18:30 tot 19:30.

Permalink

Comments are closed.