Echte Bakker Grootkarzijn

Henri en Janet Grootkarzijn zijn sinds januari 1995 “Echte Bakker” in Zeewolde. De nieuwbouw is gestart in 1994 en de zaak is geopend in januari 1995. Inmiddels hebben ze in 2010 het 15- jarige bestaan gevierd. Sinds kort, 14 juni 2013, hebben ze de winkel heropend en tevens is de hele gevel gemoderniseerd.

In de koffiehoek kunt u genieten van verschillende soorten koffie en frisdranken met daarbij overheerlijk gebak of een belegd broodje uit het ruim gesorteerde assortiment. Zodra het weer het toe laat kunt u deze versnaperingen ook op het buitenterras nuttigen.bakkerijgrootkarzijn

De bakkerij is toegelaten tot het Echte Bakkersgilde. Dat betekent dat zij voldoen aan alle strenge eisen die het Gilde stelt op gebied van kwaliteit. Het hele jaar door komen Keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum producten ophalen om ze in het laboratorium te keuren. Daarnaast worden de winkels regelmatig beoordeeld op bediening, hygiëne, presentatie en uitstraling.

Ambacht staat hoog in het vaandel

Echte Bakkers zijn vaklieden in hart en nieren die de ambacht met liefde uitvoeren. Ze komen regelmatig bij elkaar om hun vakmanschap nog verder te verbeteren, recepturen met elkaar te delen en kennis te maken met de nieuwe technologieën op het gebied van productie. Zo kunnen zij zich blijven onderscheiden van de supermarkten.

Wilt u meer van ze weten? Of lekker bij ze gaan eten? Klik op de onderstaande link.

De echte bakker Grootkarzijn

 

Comments are closed.