Drukwerkservice de Lijster

Drukwerkservice de Lijster is een allround grafisch bedrijf met een klein team en een zeer groot netwerk, waar kwaliteit en service telt. Veel bedrijven, verenigingen en particulieren zijn klant. Wij bieden onze klanten net iets meer. Door het uitgebreide grafische netwerk weten we onze klanten nagenoeg altijd tevreden te stellen. Geen prijsvechter, maar een bedrijf met goede adviezen. De korte communicatielijnen en de snelle service spelen daarbij een belangrijke rol. Onze opdrachten zijn heel divers.

Naast het drukken van het reguliere drukwerk, wordt er steeds meer naar promotiematerialen gevraagd, Kortom, wij zijn veelzijdig en denken graag met u mee hoe uw drukwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 

Spek de clubkas - Vomar

Blue Seals staat ingeschreven voor de clubkasactie bij Vomar. Door elke keer als u boodschappen doet uw klantenkaart te scannen, kunt u meesparen voor onze vereniging. Onze clubcode is: BLZEE2021

SponsorKliks

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van uw vereniging bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan uw vereniging uitbetaald! U betaalt niets extra!